További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Gardena 4700/2 INOX hordóürítő szivattyú

550 W, 4700 l/h
Egységár (darab):
Bruttó: 49.208 Ft
Nettó: 38.746 Ft
Cikkszám:
1764-20 O
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gardena hordóürítő szivattyúk

Leírás

Jellemzők
  • Segít a víztakarékosságban, mivel a hordókban vagy tartályokban összegyűjtött esővizet szivattyúzza ki és azzal öntözi a kertet – mindezt a locsolókanna cipelése nélkül.
  • Praktikus, hatékony és egyszerűen használható.
  • A keskeny kivitelű, mindössze 149 mm széles, minőségi rozsdamentes acélból készült inox szivattyú kényelmes, 4700 l/óra szállítókapacitással használható mind a kerti öntözőhöz, mind a nagyobb rendszerekhez, pl. az AquaZoomhoz.
  • Ez a szivattyúmodell olyan szűrőt tartalmaz, amely megakadályozza, hogy szennyeződés és egyéb részecskék jussanak be a gépbe, eltömítsék és ezáltal megrongálják a fúvókákat.
  • És mi történik, ha a hordó kiürül? Aggodalomra semmi ok – a 4700/2 modellhez tartozik olyan úszókapcsoló, amely automatikusan lekapcsolja a szivattyút, ha a víz egy bizonyos szint alá csökken; így akadályozza meg a szivattyú szárazüzemét.
  • A szivattyú szintén teljesen rugalmasan üzemeltethető, mivel a be- és kikapcsolási magasság szabadon beállítható. Ha a kívánt maradék vízszint 5 mm, a szivattyút folyamatos üzemre lehet állítani a kapcsoló beakasztásával.
  • A szabadalmaztatott és áramlás-optimalizált teleszkópos cső megnövelt kényelmet jelent, mivel a víz veszteség és a cső csavarodása nélkül átvezethető a hordó peremén.
  • Egyszerűen állítsa be a csövet a kívánt hosszra 670 és 870 mm között, a hordónak megfelelően. Ha állítani szeretne a vízáramon vagy teljesen le akarja zárni a tömlőt, használja a szabályozó szelepet.
  • A szivattyú egyszerűen átszállítható másik helyre. Vezesse át az összekötő vezetéket a szivattyún, majd használja kényelmes és csúszásmentes markolatként.
  • Minőségi, tartós gép, amely ideális mély vízbe, pl. esővízgyűjtő hordókba.
 
Technikai specifikációk
Teljesítmény 550 W
Max. szállított vízmennyiség 4700 l/óra
Max nyomás 2.3 bar
Max. merülési mélység 7 m
Max. szállítási magasság 23 m
Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
Kábel hossza 10 m
Tápkábel típusa H05 RNF
Elektromos védelmi osztály IP X8
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: szivattyú, hordóürítő szivattyú
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

valentinszerszamshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
Stanley termékek
Geo-Fennel termékek
Kennedy termékek