További termékeink
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
Cégünk, a Valentin Kereskedelmi Bt. 1993-ban alakult családi vállalkozásként. Tevékenységi területe szerszámok, szerszámgépek és ipari szerelvények kereskedelme.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 1998-ban saját telephelyet vásároltunk, ami a mai napig cégünk székhelye. Az évek során, alkalmazkodva a piaci viszonyokhoz, sikeresen alakítottuk ki jelenlegi kínálatunkat. Így 2003-tól tagja egy Ausztriában szerveződött beszerzési társulásnak, amelynek köszönhetően termékkörének választéka szélesedett, minősége pedig jelentősen javult, a hazai piacon megszokotthoz képest. Ezt követően már kéziszerszám, szerszámgép kereskedelem és az elektromos szerszámgépek árusítása vált cégünk fő profiljává.

Ahogy a cégéren szerepel „Ne kössön kompromisszumot! Válassza a minőséget!”, vállalatunk törekszik rá, hogy kiváló minőségű termékeket forgalmazzon, mindezt megfizethető áron.
Tevékenységünk során a jövőben is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan termékekkel, információkkal szolgáljuk ügyfeleinket, amelyek egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzést biztosítanak számukra.
 
 
Fotógaléria
 
Képgaléria, 1/7Képgaléria, 2/7Képgaléria, 3/7Képgaléria, 4/7Képgaléria, 5/7Képgaléria, 6/7Képgaléria, 7/7
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

valentinszerszamshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
Stanley termékek
Geo-Fennel termékek
Kennedy termékek